Klijenti Tradeagro doo u poseti Madridu i Tradecorp-u

Od 13. do 15. Novembra, na poziv naših dragih kolega iz Španije (Tradecorp International), organizovali smo studijsko putovanje do Madrida za 15 naših cenjenih klijenata. Španska kompanija Tradecorp International, svetski lider u proizvodnji specijalnih đubriva bila je sjajan domaćin grupi iz Srbije, Slovenije i Hrvatske, sačinjenoj od profesora, inženjera i proizvođača različitih biljnih kultura, naših poštovanih klijenata i saradnika.


 


Kolege iz Španije održale su nekoliko stručnih predavanja na temu upotrebe specijalnih đubriva, sa naročitom pažnjom na menadžment stresa u različitim fazama vegetacije, govorilo se o ratarskim kulturama, kao i primeni organo-mineralnih starter đubriva. Organizovana je i poseta Tradecorp-ovoj fabrici u mestu Sanchidrian, okolina Madrida, u kojoj se proizvode mikroelementi u helatnom obliku, jednoj od svega nekoliko u svetu koja sintetiše takozvani EDDHA helatni agent. Grupa je bila u prilici da obiđe fabriku i labaratoriju za kontrolu kvaliteta, u kojoj se vrši finalna od nekoliko kontrola kvaliteta tokom procesa proizvodnje.


Ideja posete bila je predstaviti naše proizvode iz prve ruke, čuti preporuke o korišćenju naših đubriva direktno od ljudi koji učestvuju u njihovom razvoju, upoznati se sa načinom nastanka novih proizvoda, rigoroznim merama kontrole kvaliteta, velikim logističkim izazovima prilikom izvoza proizvoda u više od 80 zemalja širom sveta ali i druženje i poseta Madridu i okolini.Tradeagro tim zahvaljuje se našim cenjenim klijentima, kao i kolegama iz Tradocorp-a na sjajnom putovanju.